Privacystatement

Privacystatement Nederlands Fotogenootschap

Privacy is voor ons heel belangrijk. Persoonlijke gegevens behandelen wij dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en we dragen zorg voor adequate beveiliging daarvan.

Daar waar sprake is van privacygevoelige informatie, maar waarbij de betreffende personen en het Nederlands Fotogenootschap het belangrijk vinden om dit aan een bredere groep belangstellenden beschikbaar te stellen, maken we webpagina’s aan die slechts met een wachtwoord zijn te bereiken.

Volgens wet- en regelgeving

We houden ons aan de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt. Eventuele opgegeven persoonsgegevens zoals naam, NAW-gegevens, functie en e-mailadres zullen door ons worden gebruikt om u te informeren over activiteiten die georganiseerd worden door het Nederlands Fotogenootschap.

Delen van persoonsgegevens met derden

Persoonsgegevens delen we niet met derden, tenzij na toestemming.

Clickgedrag

Op deze site worden geen bezoekgegevens bijgehouden. Clickgedrag leidt dus niet tot een gepersonaliseerd profiel.

Gebruik van cookies

Wij maken geen gebruik van cookies.

Bewaartermijn

Abonneegegevens voor Fotografisch geheugen worden in onze administratie opgeslagen gedurende de periode dat u abonnee bent. Bij aanmelding op onze website, worden uw gegevens bewaard tot u ons schriftelijk of per e-mail verzoekt uw account te verwijderen, dit kan echter alleen met het in het account vermelde e-mailadres.

Wijzigingen

Het is aan te raden om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen omdat wij deze van tijd tot tijd kunnen wijzigen.

Zorgvuldigheid

Wij hopen met voorgaande informatie meer inzicht gegeven te hebben hoe wij omgaan met uw gegevens. Mocht u suggesties hebben om de zorgvuldigheid verder te verbeteren dan ontvangen we die graag op secretaris@fotogenootschap.nl.

Inzage en correctie

U hebt de mogelijkheid om uw persoonsgegevens in te zien. Als er onjuistheden in staan, kunt u deze laten corrigeren via secretaris@fotogenootschap.nl.

November 2018